Chisoda, Calea Sagului, DN 59, km7, nr. 221, Timis, Romania

Covaci, Soseaua de centura nr 6, Dumbravita, Timis, Romania

Targoviste, Str Laminorului 35, Dambovita, Timis, Romania

Tel: +40.256.308.555

Fax: +40.256.291.168

europrefabricate@europrefabricate.com.ro

www.europrefabricate.com.ro

Europrefabricate, membra a unui grup international cu traditie la nivel european in domeniul productiei de prefabricate, este una dintre primele companii din sectorul prefabricatelor din beton armat si precomprimat din Europa de Sud-Est.

Europrefabricate proiecteaza, produce, transporta si monteaza elemente prefabricate destinate atat constructiilor civile, cat si celor industriale, precum si elemente prefabricate destinate  infrastructurii stradale si feroviare. Avand sediul central la Timisoara, compania isi desfasoara activitatea de productie in doua fabrici, localizate in Romania, la Timisoara si Tirgoviste.
 
Dispunand de propriul birou de proiectare in cadrul caruia activeaza ingineri specializati in proiectarea de elemente prefabricate, de laboratoare de incercari acreditate in fiecare locatie de productie, de sprijinul consultantilor cu experienta internationala din cadrul grupului din care face parte, Europrefabricate propune clientilor solutii personalizate in functie de cerintele acestora, realizate la cele mai inalte standarde de calitate, in conformitate cu ultimele normative europene.  
 
Europrefabricate se axeaza pe principiul de proiecte “la cheie”, deoarece, beneficiind de o experienta indelungata si de experti calificati, este in masura sa garanteze alegerea corecta si coorsonarea tuturor fazelor de executie, inclusiv partea de instalatii si finizaje.

Datorita structurii sale organizatorice, a know-how –ului de care dispune, a utilajelor si liniilor de productie, precum si a personalului specializat, S.C. EUROPREFABRICATE S.R.L. ofera clientilor servicii complete, incepand cu partea de consultanta in configurarea optima a structurii prefabricate si terminand cu servicii post-garantie. 

Tehnologiile de ultima ora folosite, utilajele performante, cum ar fi pistele de precomprimare, instalatiile de tratament termic, statiile de betoane, permit atingerea unor inalte standarde de calitate in conformitate cu cerintele celor mai exigenti clienti.
Adaptandu-se continuu cerintelor pietei si pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor, S.C. EUROPREFABRICATE S.R.L. a derulat in perioada 2008-2010 un program de investitii in valoare de 15 milioane euro in urma caruia detine in prezent cele mai mari si moderne capacitati de productie pentru structuri prefabricate din Romania.